Besøksadresse: Storgaten 12/14, 6416 Molde

Om oss

Kontorets åpningstider
10.00 - 15.00
Telefon
71 20 32 10
E-post
kirkeland@kirkeland.no
Besøksadresse
Storgaten 12/14,
6416 Molde
Postadresse
Postboks 116,
6401 Molde
Kirkeland Begravelsesbyrå ble etablert av Arild Kirkeland 1. august 1996. Helt siden starten har byrået hatt oppdrag i Molde, Aukra, Midsund og Sandøy. Etter hvert er det komt til oppdrag også fra nabokommunene  Fræna og Eide. Vi er i dag 7 ansatte i byrået.

Arild Kirkeland

Arild er daglig leder og har det overordnede ansvaret for byrået. Han står for planlegging og organisering av driften. Han tar samtaler med etterlatte for planlegging av seremionier, og deltar i begravelser/bisettelser. Arild er ansvarlig for alt vedr økonomi, betaling av regninger og utsending av faktura i etterkant av seremonien.

Kristian Kirkeland

Kristian jobber fast i byrået og deltar i vaktordning. Han har samtaler med etterlatte, planlegger seremonier og deltar i begravelser/bisettelser. Han deltar i arbeidet med klargjøring av biler og annet materiell.

Finn Johansen

Finn jobber som konsulent i byrået og tiltrår så snart arbeidsmengden krever det.

Svein Røsberg

Svein jobber som konsulent i byrået, og tiltrår så snart arbeidsmengden krever det. Han deltar i vaktordning.

Per Magne Brakstad

Per Magne driver Nesset begravelsesbyrå. I tillegg jobber han som konsulent hos oss. Han deltar i vaktordning. Har samtaler med etterlatte for planlegging av seremonier, og deltar i begravelser/bisettelser.

Wenche Nakken Myrseth

Wenche jobber fast i byrået og deltar i vaktordning. Hun har samtaler med etterlatte, planlegger seremonier og deltar i begravelser/bisettelser. Hun er kontorleder.

Alle som jobber fast i byrået har ansvar for oppfølging av hvert enkelt oppdrag i forbindelse med kontakt til Tingretten, prest/pastor/taler, organister, kirkeverger o.s.v.

I denne oppfølgingen inngår også alt i forhold til utarbeidelse av dødsannonser, sang/programhefte, bestilling av evt. solister til seremoni, og bestilling av lokale til seremonisted og minnestund om ønskelig.

Vi står alltid til tjeneste og er opptatt av å yte det beste til de som vil bruke vårt byrå.

Hos oss kan du forvente det lille ekstra.

Takk for din henvendelse. Vi vil svare så snart vi kan.
Noe gikk visst galt ved sending. Vennligst prøv igjen, eller kontakt oss på telefon.