Besøksadresse: Storgaten 12/14, 6416 Molde

Solister

Helene Lossius og Bjørn Kåre Sandstad

Helene Lossius (sang) og Bjørn Kåre Sandstad (gitar og sang) musikk i vise/visepop-segmentet. Har sanger på repertoaret av bl.a. Erik Bye, Bob Dylan, Leonard Cohen, Henning Sommerro, Ole Paus, Sigrid Moldestad, Jan Eggum, Henning Kvitnes, Elle Melle, Benny Borg.

Lena Haugen Mordal

Lena Haugen Mordal jobber ved Molde kulturskole som bla messinglærer og dirigent. Lena spiller også i Molde Brass Band, og hun har vunnet en rekke solistpriser i lokale og nasjonale konkurranser som bandet har deltatt i. Hovedinstrumentet er flygelhorn, men hun trakterer også kornett og trompet. Flygelhornet har en mykere klang og passer ypperlig i begravelser. Spiller den musikken som er ønsket, alt fra klassisk til viser og popmusikk.

Miriam Venås

Miriam Venås jobber i Aukra Kulturskolen som fagleder, sang og musikkpedagog og kordirigent. Miriam har stor fartstid som solo artist både alene, i ulike band og sammen med ulike storband, kor, og andre prosjekter. Hun er en allsidig sanger som synger det meste, og er fleksibel i forhold til ønske av repertoar fra de pårørende. Miriam synger både fra galleriet med orgel, men også fremme i kirka for å gi de pårørende en nær opplevelse, da acapella eller sammen med piano.

Ole Andres Silseth

Ole Andreas er utdannet operasanger, men svært allsidig og synger alle sjangre. Han jobber som sanger på fulltid og er mye brukt av flere operahus i Norge og er en ettertraktet konsertsanger. Ole Andreas har sunget i begravelser i over ti år og han er svært opptatt å å levere solistinnslag av høy kvalitet. Han kan også kompe seg selv på gitar om dette er ønskelig.

Pål Austnes

Pål er mye brukt som musiker under seremoniene våre, både i samspill med organist og i samspill med egen akkompagnatør. Sammen med organisten framføres musikken oftest fra galleriet. Sammen med egen akkompagnatør på synthesizer framføres musikken framme i koret, noe som gir en mer nær og varm opplevelse. Musikkeksemplene er gjort sammen med Kjell Atle Orø, en av Påls faste medmusikanter. Pål tolker sangene på en sin egen frie og personlige måte.